Päävalikko

Pääsivu
Keskustelu / BBS
Vieraskirja
Opaskokonaisuus
Copyright JAT Hardware
Mainostus/bannerilistaus
Virhe-/bugiraportti/palaute

Yhteystiedot
Uutisarkisto


Hosting

Opaskokonaisuus


- Näytönohjaimien nopeusjärjestys
- Prosessorien nopeusjärjestys
- Prosessoriopas: AMD
- Prosessoriopas: Intel
- Ylikellotus FAQ
- Osien yhteensopivuus
- Konepakettisuosituksia
- Odotuslista
- Prosessorikantojen päivitettävyys

History in a making

English
Linkkilistat
Suomalaisten Hardware sivustojen historia

Prosessorien nopeusjärjestys

Viimeinen päivitys: 27.2.2011

Sivua ei enää päivitetä.

Jos haluat päivittää tätä opasta omilla sivuillasi, lue tarkemmat ohjeet ja lähetä palautetta.

Suoraan listaan

Valikko

Nopeat ohjeet

Pitkät ohjeet

Dual-/Quad -Core prosessorien ryhmittely

Dual-/Quad core -prosessorit suhteessa Single Core -prosessoreihin ja Opteron-prosessorit

Erikoismerkit esimerkkejä

Linkit

Kirjoitusasut

Prosessoriarkkitehtuurit

Listan Hexa Core -osuus

Listan Quad Core -osuus

Listan Triple Core -osuus

Listan Dual Core -osuus

Listan Single Core "+ lisäominaisuudet" -osuus

Listan Single Core "ilman lisäominaisuuksia" -osuus


Nopeat ohjeet

Päivitetty: 9.1.2011

Listalla on laitettu prosessorit summittaiseen nopeusjärjestykseen, nopein ylimmäksi. Prosessorin jälkeen mainittu prosessorin tukemat erikoisominaisuudet, tyyliin SSE3 tai tuki 64-bittiselle käskykannalle.  Erikoismerkeistä lisätietoa #Ryhmittely.

Dual Core- ja Quad Core-prosessorien tapauksessa oletetaan prosessorien hyödyntävän kahta prosessoriydintä (Dual Core -prosessorit) tai neljää prosessoriydintä (Quad Core -prosessorit). Tämä vaikuttaa monissa tapauksissa huomattavasti prosessorien keskinäiseen järjestykseen listalla. Tästä syystä listalla pienen L-2/L-3 välimuistin ja/tai rajoittavan prosessoriväylän omaavat prosessorit on sijoitettu entistä listaa alemmas. Listalla tarkastellaan lähinnä arkkitehtuuria jos mahdollista, kuitenkin ottaen huomioon myös nykyisen ohjelmatarjonnan tason. Tämä on tietyllä tavalla ristiriidassa ensimmäisen asian kanssa, mutta se ottaa huomioon lähinnä moniytimisen toteutuksen tason.

Ja kun asia ei tunnu menevän perille, niin väännetään rautalangasta. Lista on tarkoitettu antamaan SUMMITTAINEN Arvio prosessorien keskinäisestä nopeudesta. Tyyliin suurempi kellotaajuus ja/tai mallinumero ei tarkoita että prosessori olisi välttämättä nopeampi. Seuraavassa kuvitteellinen esimerkki palautteesta joka ei kiinnosta. Kirjaimien tilalle voi vaihtaa jonkin tarkemman osan nimen.

"Listalla prosessori "A" on korkeammalla kuin prosessori "B". Testasin kyseisiä prosessoreita testiohjelman "C" versiolla "D" ja prosessori "B" oli nopeampi. Muu kokoonpano oli: emolevy "E", väylätaajuus "F", BIOS-versio "G", muistina tyyppiä "H" kellotaajuudella "I" muistiasetuksilla "J" ja määrä "K" gigatavua. Näytönohjaimena "L" core "M" MHz ja MEM "N" MHz. Näytönohjaimen ajurit versiota "O". Käyttöjärjestelmä "P" ja emolevyn piirisarja-ajurit "Q". Ja kuitenkin listalla prosessori "A" on korkeammalla kuin prosessori "B" vaikka prosessori "B" on selkeästi nopeampi!"

Toisin sanottuna, lista ei yritäkään pistää prosessoreita 100-prosenttisen tarkkaan järjestykseen, se on mahdotonta. Turha ottaa pulttia jos "oma" prosessori on listattu alemmaksi kuin "kaverin" prosessori, vaikka SuperPi:ssa tai vastaavassa oma on parempi. Jos haluatte tietää mikä prosessori on nopein jollakin tietyllä kokoonpanolla käytettäessä tiettyjä kellotaajuuksia ja niin edelleen, linkkiosio auttaa.

- Prosessorien mahdollisia automaattisia ylikellotuksia (yhden tai useamman ytimen kellotaajuus nousee yli vakiokellotaajuuden), oli se prosessoriin sisäänrakennettu ominaisuus (esim Intelin Turbo Boost tai AMD Turbo Core) tai ohjelmallisesti aikaansaatu (esim AMD Overdrive 3.0), ei huomioida mitenkään.

- Prosessorin yhteyteen integroitua näytönohjainta/erillistä apuprosessoria ei huomioida toistaiseksi.

Pienellä fontilla kirjoitetuista merkinnöistä ei tarvitse välittää. Ne kertovat tekijälle prosessorin perusominaisuudet.

- Virheistä voi ilmoittaa ja parannusehdotuksia esittää esim tätä kautta.

Suoraan listaan


Pitkät ohjeet

Päivitetty: 13.6.2010

- Dual Core-, Triple Core, Quad Core ja Hexa Core -prosessorien tapauksessa oletetaan prosessorien hyödyntävän kahta (Dual Core), kolmea (Triple Core), neljää (Quad Core) ja kuutta (Hexa core) prosessoriydintä. Tämä vaikuttaa monissa tapauksissa huomattavasti prosessorien keskinäiseen järjestykseen listalla. Tästä syystä listalla pienen L-2/L-3 välimuistin ja/tai rajoittavan prosessoriväylän omaavat prosessorit on sijoitettu entistä listaa alemmas. Listalla tarkastellaan lähinnä arkkitehtuuria jos mahdollista, kuitenkin ottaen huomioon myös nykyisen ohjelmatarjonnan tason. Tämä on tietyllä tavalla ristiriidassa ensimmäisen asian kanssa, mutta se ottaa huomioon lähinnä moniytimisen toteutuksen tason.

- Hexa core, Quad Core-, Triple Core Dual Core- ja Single Core -prosessorit on ryhmitelty erilleen toisistaan eikä niitä vertailla keskenään. Single Core = yhden ytimen prosessori, Dual Core = kahden ytimen prosessori, Triple Core = kolmen ytimen prosessori, Quad Core = neljän ytimen prosessori ja Hexa Core = kuuden ytimen prosessori

- Single Core-prosessorien jaottelu; Ylemmässä ryhmän alin prosessori on "hitain" prosessori, joka tukee SSE3-käskykantaa. Sen alapuolella olevat prosessorit eivät sitä tue. Ylempien kastien prosessoreiden perässä lukee prosessorin #arkkitehtuuri ja lisäominaisuudet, joita prosessori tukee. Lisäominaisuuksia toistaiseksi; SSE3 ( SSE3 ), SSSE3 ( SSSE3 ), SSE4.1 ( SSE4.1 ), SSE4.2 (SSE4.2), Hyper Threading ( Hyper Threading ) ja 64-bittinen käskykanta ( 64-bit ). Lisätietoa; Dual Core + Hyper Threading, SSE-käskykannat ja 64-bittinen käskykanta. Single Core -prosessorien osuuteen ei suurella todennäköisyydellä tule jatkossa rakenteellisia muutoksia ( "Jää sellaiseksi kuin on" ).

- Hyper Threadingin vaikutusta ei huomioida listalla. 64-bittisen käskykannan nopeutta ei huomioida listalla, koska 64-bittinen ohjelmistotarjonta on edelleen erittäin huonoa.

- Listalla keskitytään lähinnä "työpöytäprosessoreihin" ("Desktop processors"). OEM-prosessoreita ei periaatteessa listata, toisaalta  joitakin prosessoreita saa sekä OEM-versiona että "normaaleina" Retail-versioina.

- Prosessorien mahdollisia automaattisia ylikellotuksia (yhden tai useamman ytimen kellotaajuus nousee yli vakiokellotaajuuden), oli se prosessoriin sisäänrakennettu ominaisuus tai ohjelmallisesti aikaansaatu, ei huomioida .

- Jos lisäominaisuuden perässä on tähtimerkki ( * ) se tarkoitaa, että prosessorista on useita versioita, joista vähintään yhdestä lisäominaisuutta ei löydy. Toisin sanoen, prosessorin jokin versio tukee kyseistä lisäominaisuutta, mutta kaikki versiot eivät.

- Prosessorien saatavuuteen ei oteta sen kummemmin kantaa. Riittää että "prosessori jotakuinkin todistettavasti on olemassa".

- Jos haluat tietää prosessorien nopeusjärjestyksen "tarkasti", katso linkkilistoista linkkejä. Materiaalin ei ihan heti luulisi loppuvan kesken.

- SSE(t) saa(vat) listalla painoarvoa melko paljon.

- Ylikellottuvuutta tai lämmöntuottoa ei huomioida mitenkään.

- Muistien osalta prosessorin oletetaan käyttävän nopeinta muistia jota prosessori virallisesti tukee.

- Koskien AMD:n Athlon64 X2 Dual Core -prosessoreita; jos samalla mallinumerolla on saatavilla sekä Socket AM2- että Socket 939 -versiot, listalla oletetaan kyseessä olevan Socket AM2 -versio.

- Joissakin tapauksissa on annettu kommentteja, jotka on tarkoitettu lähinnä tekijälle selvennyksiksi. Lukijan ei niistä kannata liiemmin välittää. Kommentit ovat pienennetyllä fontilla.

Lista on tarkoitettu antamaan summittainen arvio prosessorien keskinäisestä nopeudesta. Älkää käyttäkö listaa "mun kaverin prosessorilla saa paremmat tulokset vaikka sillä on listan mukaan hitaampi prossu" jne tyylisiin vertailuihin!

- Virheistä voi ilmoittaa esim tätä kautta.

Suoraan listaan


Dual-/Triple/Quad/Hexa -Core prosessorien ryhmittely

Päivitetty: 13.6.2010

Uudessa ryhmittelymallissa prosessorit eivät ole "ryhmissä" vaan päällekkäin. Erikoismerkkejä käytetään silti, koska tietyissä tapauksissa kaksi prosessoria ovat (tämän listan tarkastelujen kannalta) identtisiä.

Erikoismerkki 1 on yhtäsuuruusmerkki, eli "=". Selvyyden vuoksi niitä on viisi kappaletta peräkkäin, eli "=====". Yhtäsuuruusmerkki kahden prosessorin välissä tarkoittaa että prosessorit ovat nopeusominaisuuksiltaan samat (jotka TÄSSÄ TAPAUKSESSA ovat; SSE-käskykantatuki, välimuistien koko, väylätaajuus ja kellotaajuus). Miksi sitten tuodaan markkinoille kaksi "eri nimistä" prosessoria, jotka ovat käytännössä identtiset? Syytökset voi kohdistaa AMD:n ja Intelin suuntaan.

Erikoismerkki 2 on plusmerkki, eli "+". Selvyyden vuoksi niitä on viisi kappaletta peräkkäin, eli "+++++". Plusmerkki kahden prosessorin välissä tarkoittaa, että ylempi prosessori on nopeampi.

Erikoismerkki 3 on kysymysmerkki, eli "?". Selvyyden vuoksi niitä on viisi kappaletta peräkkäin, eli "?????". Kyseinen merkintä tarkoittaa, että tekijän mielestä prosessorit ovat erilaisista ominaisuuksista huolimatta hyvin lähelle yhtä nopeita.

Suoraan listaan


Dual-/Quad core -prosessorit suhteessa Single Core -prosessoreihin ja Opteron-prosessorit

Päivitetty: 15.9.2007

Quad core ja Dual core prosessorien vertaaminen Single core -prosessoreihin (tietoa Dual core ja Quad core-prosessoreista) on varsin vaikeaa eikä sitä listalla tehdä. Monet nykyiset ohjelmistot osaavat hyödyntää vain yhtä prosessoriydintä kerrallaan JA TÄLLAISESSA TAPAUKSESSA Dual core- tai Quad core -prosessori on käytännössä yhtä nopea kuin vastaava Single Core -prosessori. Toisin sanoen, sellainen Dual core -prosessori joka on käytännössä muodostettu kahdesta Single core -prosessorista, ei anna tällaista ohjelmistoa käytettäessä nopeusetua. Lisätietoa esim Ylikellotus FAQ:ssa. Prosessorien vastaavuudet listattu seuraavassa:

Quad core -prosessori ja sen Dual core ja Single core "vastineet" muodossa "Quad core - Dual core vastine - Single core vastine"

Core 2 Quad - Core 2 Duo/Core 2 Extreme - Celeron 400 Sequence.

Core 2 Extreme Quad - Core 2 Duo/Core 2 Extreme - Celeron 400 Sequence.

Dual core -prosessori ja sen Single core "vastine" muodossa "Dual core - Single core vastine"

Intel Pentium D - Intel Pentium 4 5XX ja Intel Pentium 4 6XX.

Intel Core 2 - Celeron 400 Sequence.

AMD Opteron Dual core ja AMD Athlon64 X2 - AMD Athlon64 ja AMD Opteron.

Vastineiden löytäminen

- "Vastineita" voi selata esim oppaista Prosessoriopas: AMD tai Prosessoriopas: Intel. Olennaista on katsoa erityisesti prosessorin kellotaajuutta ja välimuistin kokoa.

Esimerkkejä AMD

- Athlon64 X2 4600+:n kellotaajuus on 2.4 GHz ja L-2 välimuistia 512 KB per ydin kuten listattu täällä. Vastaava Single core prosessori on esim Athlon64 3800+ jossa on myöskin 2.4 GHz:n kellotaajuus ja 512 KB L-2 välimuistia kuten listattu täällä.

- AMD Opteroneja ei erikseen listata, mutta niidenkin vertailu on prosessoritaulukon avulla helppoa, koskien lähinnä Socket 939 -kantaisia Opteroneja. Esim Opteron 175:n kellotaajuus on 2.2 GHz ja L-2 välimuistia 1 MB per ydin kuten listattu täällä. Vastaava Dual core prosessori Athlon64 X2-sarjassa on Athlon64 X2 4400+ jossa on myöskin 2.2 GHz:n kellotaajuus ja L-2 välimuistia 1 MB kuten listattu täällä. Näitä vastaava Single core prosessori on Athlon64 4000+ tai Athlon64 FX-53 kuten listattu täällä. Jos suoraa vastinetta ei löydy, voi karkeasti arvioida välimuistin kaksinkertaistumisen vastaavan 200 MHz:n kellotaajuuseroa. Ts 2 GHz 1 MB L-2 -prosessori vastaa jotakuinkin 2.2 GHz 512 KB L-2 prosessoria tai Dual core -puolella 2 GHz 2*1 MB L-2 prosessori vastaa karkeasti 2.2 GHz 2*512 KB L-2 prosessoria.

Esimerkkejä Intel

- Core 2 Quad Q6600:n kellotaajuus on 2.66 GHz, L-2 välimuistia 2*4 MB ja väylätaajuus 266 MHz kuten listattu täällä. Vastaava Dual core -prosessori on Core 2 Duo E6700, jonka kellotaajuus on 2.66 GHz ja L-2 välimuistia puolet eli 4 MB kuten listattu täällä. Vastaavaa Single core -prosessoria ei kirjoitushetkellä ole kovin yleisesti saatavilla.

- Pentium D 925:n kellotaajuus on 3.0 GHz, L-2 välimuistia 2*2 MB ja väylätaajuus 200 MHz kuten listattu täällä. Vastaava Single Core -prosessori löytyy Pentium 4 6XX-sarjasta eli Pentium 4 631, jossa myöskin kellotaajuus on 3.0 GHz, L-2 välimuistia puolet eli 2 MB ja väylätaajuus sama 200 MHz kuten listattu täällä.


Erikoismerkit esimerkkejä

Päivitetty: 13.6.2010

Esimerkki 1:

Core 2 Extreme QX6700 ( SSSE3, 64-bit )
=====
Core 2 Quad Q6700 ( SSSE3, 64-bit )

Tarkoittaa että prosessorit ovat nopeusominaisuuksiltaan samat (kts #Dual-/Quad -Core-prosessorien ryhmittely) eli ne ovat yhtä nopeita.

Esimerkki 2:

Athlon64 FX-62 ( SSE3, 64-bit )
=====
Athlon64 X2 5600+ ( SSE3, 64-bit )

Tasa-arvon vuoksi sama AMD-puolelta, eli prosessorit ovat nopeusominaisuuksiltaan samat (kts #Dual-/Quad -Core-prosessorien ryhmittely) eli ne ovat yhtä nopeita.

Esimerkki 3:

Core 2 Duo E8300 ( SSE4.1, 64-bit )
Core 2 Duo E8200 ( SSE4.1, 64-bit )
Core 2 Duo E6750 ( SSSE3, 64-bit )
+++++
Core 2 Duo E6700 ( SSSE3, 64-bit )
?????
Core 2 Duo E7200 ( SSE4.1, 64-bit )
+++++
Core 2 Duo E6600 ( SSSE3, 64-bit )

Core 2 Duo E8300 on nopeampi kuin Core 2 Duo E8200 jotka molemmat ovat nopeampia kuin Core 2 Duo E6750. Koko kolmikko on nopeampi kuin Core 2 Duo E6700 ja Core 2 Duo E7200 kaksikko joiden nopeuserot ovat marginaaliset, eivät kuitenkaan yksiselitteiset, ja siksi merkitty kysymysmerkeillä. Tämä kaksikko on nopeampi kuin E6600.

Esimerkki 4:

Athlon64 X2 4400+ ( SSE3, 64-bit )
=====
Athlon X2 BE-2400 ( SSE3, 64-bit )
+++++
Athlon64 X2 4200+ ( SSE3, 64-bit )
?????
Athlon64 X2 4000+ ( SSE3, 64-bit )
?????
Athlon X2 BE-2350 ( SSE3, 64-bit )

Athlon64 X2 4400+ on yhtä nopea kuin kuin Athlon X2 BE-2400. Tämä kaksikko on nopeampi kuin kolmikko Athlon 64 X2 4200+, Athlon X2 BE-2350 ja Athlon64 X2 4000+ joiden nopeuserot ovat marginaaliset, eivät kuitenkaan yksiselitteiset, ja siksi merkitty kysymysmerkeillä.

Suoraan listaan


Linkit

Päivitetty: 22.5.2010

Tom's Hardware CPU charts - uuteen ikkunaan - Sivusto useiden prosessorien nopeusvertailuun useissa sovelluksissa.

Prosessoriopas: AMD - uuteen ikkunaan - Speksejä ja tietoa AMD:n prosessoreista suomeksi.

Prosessoriopas: Intel - uuteen ikkunaan - Speksejä ja tietoa Intelin prosessoreista suomeksi.

Desktop CPU Comparison Guide - uuteen ikkunaan - Speksilistaus useimmista työpöytäkäyttöön tarkoitetuista prosessoreista.

The Mobile CPU Comparison Guide - uuteen ikkunaan - Speksilistaus useimmista kannettaviin tarkoitetuista prosessoreista.

http://products.amd.com/en-us/ - uuteen ikkunaan - AMD:n sivusto prosessorien ominaisuusvertailuun.

http://processorfinder.intel.com/ - uuteen ikkunaan - Intelin sivusto prosessorien ominaisuusvertailuun.

JAT Hardware linkkilistat - uuteen ikkunaan - Linkkejä erityisesti vanhempien prosessoreiden testeihin.

- Lisää linkkejä voi ehdottaa esim tätä kautta.

Suoraan listaan


Kirjoitusasut;

Päivitetty: 11.4.2010

XX tarkoittaa kellotaajuutta tai mallimerkintää.

Core i7 -sarja

Core i7-XX, Core i7-XX Extreme

Core i5 -sarja

Core i5-XX

Core i3 -sarja

Core i3-XX

Core 2 -sarja

Core 2 Duo XX, Core 2 Extreme XX, Core 2 Quad XX

Pentium-sarja

Pentium 3 XX, Pentium 4 XX, Pentium M XX, Pentium D XX, Pentium EE XX, Pentium Processor for Desktop XX

Athlon 2 -sarja

Athlon 2 (X ytimien_määrä) XX

Phenom 2 -sarja

Phenom 2 (X ytimien_määrä) XX

Phenom-sarja

Phenom (X ytimien_määrä) XX

Athlon-sarja

Athlon XX, Athlon Thunderbird XX, AthlonXP XX, Athlon64 XX, Athlon64 X2 XX, Athlon64 FX-XX, Athlon X2 XX

Celeron-sarja

Celeron XX, Celeron M XX, Celeron D XX

Duron-sarja

Duron XX

Sempron-sarja

Sempron XX

Suoraan listaan


Prosessoriarkkitehtuurit

Päivitetty: 9.1.2011

Prosessorien jälkeen (Dual- Triple- ja Quad-coret) on mainittu prosessorin pääasiallinen arkkitehtuuri, eli arkkitehtuuri johon prosessori pohjautuu. Listalla esiintyvät kirjoitusasut pätevät vain tähän listaan.

AMD

Phenom 2 = Phenom 2 -arkkitehtuuri. Lyhyesti Phenom DDR3-tuella. "K10.5"

Phenom = Phenom -arkkitehtuuri. "K10", DDR2-tuki

Athlon64 = Athlon64-arkkitehtuuri. "K8", muistituki vaihtelee.

Intel

SB = Sandy Bridge arkkitehtuuri. Rajauksena tuki AVX-käskykannalle.

Core i7 = Core i7 arkkitehtuuri. Rajauksena LGA1366 prosessorikanta ja kolmen muistikanavan tuki.

Core i5 = Core i7 arkkitehtuuri. Rajauksena LGA1156 prosessorikanta, vaikka nimi olisi Core i7.

Core i3 = Core i7 arkkitehtuuri integoidulla näytönohjaimella riippumatta muista ominaisuuksista tai nimestä.

Core 2 = Core 2 arkkitehtuuri. Core 2 johdannaisineen. LGA775 prosessorikanta.

Pentium 4 = Pentium 4 arkkitehtuuri. "Netburst" johdannaisineen.


Hexa Core

Core i7-990X Extreme ( Core i7, SSE4.2, 64-bit, Hyper Threading )
346/1.5/12
Core i7-980X Extreme
( Core i7, SSE4.2, 64-bit, Hyper Threading )
33/1.5/12
Core i7-970 ( Core i7, SSE4.2, 64-bit, Hyper Threading )
32/1.5/12
Phenom 2 X6 1100T ( Phenom 2, SSE3, 64-bit)
33/3/6
Phenom 2 X6 1090T ( Phenom 2, SSE3, 64-bit)
32/3/6
Phenom 2 X6 1075T ( Phenom 2, SSE3, 64-bit)
30/3/6
Phenom 2 X6 1065T ( Phenom 2, SSE3, 64-bit)
29/3/6
Phenom 2 X6 1055T ( Phenom 2, SSE3, 64-bit)
28/3/6


Quad Core

Core i7-2600 ( SB, SSE4.2, 64-bit, Hyper Threading )
=====
Core i7-2600K ( SB, SSE4.2, 64-bit, Hyper Threading )
34/1/8
Core i7-975 Extreme ( Core i7, SSE4.2, 64-bit, Hyper Threading )
33/1/8
Core i7-965 Extreme ( Core i7, SSE4.2, 64-bit, Hyper Threading )
32/1/8
Core i5-2500 ( SB, SSE4.2, 64-bit )
33/1/6
======

Core i5-2500K ( SB, SSE4.2, 64-bit )
33/1/6
Phenom 2 X4 975 ( Phenom 2, SSE3, 64-bit )
36/2/6
Core i7-960 ( Core i7, SSE4.2, 64-bit, Hyper Threading )
32/1/8
Phenom 2 X4 970 ( Phenom 2, SSE3, 64-bit )
35/2/6
Phenom 2 X4 965 ( Phenom 2, SSE3, 64-bit )
34/2/6
Core i5-2400 ( SB, SSE4.2, 64-bit )
31/1/6
Core i7-950 ( Core i7, SSE4.2, 64-bit, Hyper Threading )
306/1/8/3
Core i7-2600S ( SB, SSE4.2, 64-bit, Hyper Threading )
28/1/8
+++++
Core i5-2300 ( SB, SSE4.2, 64-bit )
28/1/8
Core i7-880 ( Core i5, SSE4.2, 64-bit, Hyper Threading )
306/1/8
Core i7-940 ( Core i7, SSE4.2, 64-bit, Hyper Threading )
293/1/8/3
Core i7-870 ( Core i5, SSE4.2, 64-bit, Hyper Threading )
293/1/8
=====
Core i7-875K ( Core i5, SSE4.2, 64-bit, Hyper Threading )
293/1/8
Phenom 2 X4 955 ( Phenom 2, SSE3, 64-bit )
32/2/6
Core 2 Extreme QX9770 ( Core 2, SSE4.1, 64-bit )
32/12/400
Core i7-930 ( Core i7, SSE4.2, 64-bit, Hyper Threading )
28/1/8/3
Core i7-860 ( Core i5, SSE4.2, 64-bit, Hyper Threading )
28/1/8
Phenom 2 X4 945 ( Phenom 2, SSE3, 64-bit )
3/2/6
Phenom 2 X4 940 ( Phenom 2, SSE3, 64-bit )
32/2/6
Core i5-760 ( Core i5, SSE4.2, 64-bit)
28/1/8
Core i7-920 ( Core i7, SSE4.2, 64-bit, Hyper Threading )
266/1/8/3
Core i7-870S
( Core i5, SSE4.2, 64-bit, Hyper Threading )
266/1/8
Core 2 Extreme QX9650 ( Core 2, SSE4.1, 64-bit )
3/12/333
=====
Core 2 Quad Q9650 ( Core 2, SSE4.1, 64-bit )
3/12/333
Core i5-750 ( Core i5, SSE4.2, 64-bit)
266/1/8
Core i7-860S
( Core i5, SSE4.2, 64-bit, Hyper Threading )
266/1/8
Phenom 2 X4 925 ( Phenom 2, SSE3, 64-bit )
28/2/6
Phenom 2 X4 920 (Phenom 2, SSE3, 64-bit )
28/2/6
Core i5-2400S ( SB, SSE4.2, 64-bit )
25/1/6
Core 2 Extreme QX6850 ( Core 2, SSE4.1, 64-bit )
3/8/333
Core 2 Quad Q9550 ( Core 2, SSE4.1, 64-bit )
283/12/333
Core 2 Extreme QX6800 ( Core 2, SSSE3, 64-bit )
293/8/266
Phenom 2 X4 820 ( Phenom 2, SSE3, 64-bit )
28/2/4
Phenom 2 X4 910 ( Phenom 2, SSE3, 64-bit )
26/2/6
=====
Phenom 2 X4 910e ( Phenom 2, SSE3, 64-bit )
26/2/6
Core 2 Quad Q9450 ( Core 2, SSE4.1, 64-bit )
266/12/333
Phenom 2 X4 905e ( Phenom 2, SSE3, 64-bit )
25/2/6
Core 2 Extreme QX6700 ( Core 2, SSSE3, 64-bit )
2.66/8/266
=====
Core 2 Quad Q6700 ( Core 2, SSSE3, 64-bit )
2.66/8/266
Phenom 2 X4 900e ( Phenom 2, SSE3, 64-bit )
24/2/6
Phenom 2 X4 810
( Phenom 2, SSE3, 64-bit )
26/2/4
Core 2 Quad Q9505 ( Core 2, SSE4.1, 64-bit )
283/6/333
=====
Core 2 Quad Q9500 ( Core 2, SSE4.1, 64-bit )
283/6/333
Core i5-2500T ( SB, SSE4.2, 64-bit )
23/1/6
 Phenom 2 X4 805 ( Phenom 2, SSE3, 64-bit )
25/2/4
Athlon 2 X4 645 ( Phenom 2, SSE3, 64-bit )
31/2/0
Athlon 2 X4 640 ( Phenom 2, SSE3, 64-bit )
30/2/0
Phenom X4 9950 ( Phenom, SSE3, 64-bit )
26/2/2
Athlon 2 X4 635 ( Phenom 2, SSE3, 64-bit )
29/2/0
Phenom X4 9850 ( Phenom, SSE3, 64-bit )
25/2/2
Core 2 Quad Q6600 ( Core 2, SSSE3, 64-bit )
24/8/266
Phenom X4 9750 ( Phenom, SSE3, 64-bit )
24/2
Athlon 2 X4 630
( Phenom 2, SSE3, 64-bit )
28/2/0
Core 2 Quad Q9400 ( Core 2, SSE4.1, 64-bit )
266/6/333
Core 2 Quad Q9300 ( Core 2, SSE4.1, 64-bit )
25/6/333
Athlon 2 X4 620 ( Phenom 2, SSE3, 64-bit )
26/2/0
Phenom X4 9650 ( Phenom, SSE3, 64-bit )
23/2/2
=====
Phenom X4 9600 ( Phenom, SSE3, 64-bit )
23/2/2
Athlon 2 X4 615e ( Phenom 2, SSE3, 64-bit )
25/2/0
Core 2 Quad Q8400 ( Core 2, SSE4.1, 64-bit )
266/4/333
Phenom X4 9550 ( Phenom, SSE3, 64-bit )
22/2/2
=====
Phenom X4 9500
( Phenom, SSE3, 64-bit )
22/2/2
Athlon 2 X4 610e
( Phenom 2, SSE3, 64-bit )
24/2/0
Core 2 Quad Q8300 ( Core 2, SSE4.1, 64-bit )
25/4/333
Athlon 2 X4 605e ( Phenom 2, SSE3, 64-bit )
23/2/0
Core 2 Quad Q8200 ( Core 2, SSE4.1, 64-bit )
233/4/333
Athlon 2 X4 600e ( Phenom 2, SSE3, 64-bit )
22/2/0Triple Core

Phenom 2 X3 720 ( Phenom 2, SSE3, 64-bit )
28/15/6
Phenom 2 X3 710 ( Phenom 2, SSE3, 64-bit )
26/15/6
Athlon 2 X3 455 ( Phenom 2, SSE3, 64-bit )
33/15/0
Phenom 2 X3 705e ( Phenom 2, SSE3, 64-bit )
25/15/6
Athlon 2 X3 450 ( Phenom 2, SSE3, 64-bit )
32/15/0
Phenom 2 X3 700e ( Phenom 2, SSE3, 64-bit )
24/15/6
Athlon 2 X3 445 ( Phenom 2, SSE3, 64-bit )
31/15/0
Athlon 2 X3 440 ( Phenom 2, SSE3, 64-bit )
3/15/0
Athlon 2 X3 435 ( Phenom 2, SSE3, 64-bit )
29/15/0
Phenom X3 8850 ( Phenom, SSE3, 64-bit )
25/15/2
Phenom X3 8750 ( Phenom, SSE3, 64-bit )
24/15/2
+++++
Phenom X3 8650 ( Phenom, SSE3, 64-bit )
23/15/2
=====
Phenom X3 8600 ( Phenom, SSE3, 64-bit )
23/15/2
?????
Athlon 2 X3 425 ( Phenom 2,SSE3, 64-bit )
27/15/0
+++++
Phenom X3 8450 ( Phenom, SSE3, 64-bit )
21/15/2
=====
Phenom X3 8450e ( Phenom, SSE3, 64-bit )
21/15/2
+++++
Athlon 2 X3 415e ( Phenom 2, SSE3, 64-bit )
24/15/0
Athlon 2 X3 405e ( Phenom 2, SSE3, 64-bit )
23/15/0
?????
Phenom X3 8250e ( Phenom, SSE3, 64-bit )
19/15/2
Athlon 2 X3 400e ( Phenom 2, SSE3, 64-bit )
22/15/0


Dual Core

Phenom 2 X2 565 ( Phenom 2, SSE3, 64-bit )
34/1/6
Phenom 2 X2 560 ( Phenom 2, SSE3, 64-bit )
33/1/6
Phenom 2 X2 555 ( Phenom 2, SSE3, 64-bit )
32/1/6
Core 2 Duo E8600 ( Core 2, SSE4.1, 64-bit )
333/6/333
Core i3-2120 ( SB, SSE4.2, 64-bit )
33/.5/3
Core i5-680 ( Core i3, SSE4.2, 64-bit, Hyper Threading )
36/.5/4
Phenom 2 X2 550 ( Phenom 2, SSE3, 64-bit )
31/1/6
Core i5-670
( Core i3, SSE4.2, 64-bit, Hyper Threading )
346/.5/4
Core i3-2100
( SB, SSE4.2, 64-bit )
31/.5/3
Core 2 Duo E8500
( Core 2, SSE4.1, 64-bit )
316/6/333
Phenom 2 X2 545
( Phenom 2, SSE3, 64-bit )
30/1/6
Core i3-560 ( Core i3, SSE4.2, 64-bit )
=====
Core i5-661 ( Core i3, SSE4.2, 64-bit, Hyper Threading )
=====
Core i5-660
( Core i3, SSE4.2, 64-bit, Hyper Threading
333/.5/4
Core 2 Duo E8400
( Core 2, SSE4.1, 64-bit )
3/6/333
Core i3-550 ( Core i3, SSE4.2, 64-bit, Hyper Threading )
32/.5/4
=====
Core i5-650 ( Core i3, SSE4.2, 64-bit, Hyper Threading )
32/.5/4
=====
Core i5-655K ( Core i3, SSE4.2, 64-bit, Hyper Threading )
32/.5/4

Core i3-540 ( Core i3, SSE4.2, 64-bit, Hyper Threading )
306/.5/4
Core i5-2400S ( SB, SSE4.2, 64-bit )
25/.5/6
Core i3-530 ( Core i3, SSE4.2, 64-bit,  Hyper Threading )
293/.5/4
Core 2 Duo E8300 ( Core 2, SSE4.1, 64-bit )
283/6/333
Core i5-2390T ( SB, SSE4.2, 64-bit, Hyper Threading )
27/.5/3
Athlon 2 X2 265 ( Phenom 2, SSE3, 64-bit )
33/1/0
Core 2 Duo E6850 ( Core 2, SSSE3, 64-bit )
3/4/333
Core 2 Extreme X6800 ( Core 2, SSSE3, 64-bit )
293/4/266
Core i3-2100T ( SB, SSE4.2, 64-bit )
25/.5/3
Athlon 2 X2 260 ( Phenom 2, SSE3, 64-bit )
32/1/0
Athlon 2 X2 255 ( Phenom 2, SSE3, 64-bit )
31/1/0
Athlon 2 X2 250 ( Phenom 2, SSE3, 64-bit )
3/1/0
Athlon 2 X2 245e
(Phenom 2, SSE3, 64-bit)
29/1/0
=====
Athlon 2 X2 245 ( Phenom 2, SSE3, 64-bit )
29/1/0
Core 2 Duo E8200 ( Core 2, SSE4.1, 64-bit )
266/6/333
Core 2 Duo E7600 ( Core 2, SSE4.1, 64-bit )
306/3/266
Pentium Processor for Desktop E6700 ( Core 2, SSSE3, 64-bit )
333/2/266
Core 2 Duo E7500 ( Core 2, SSE4.1, 64-bit )
293/3/333
Core 2 Duo E6750 ( Core 2, SSSE3, 64-bit )
266/4/333
Core 2 Duo E7400 ( Core 2, SSE4.1, 64-bit )
28/3/333
Pentium Processor for Desktop E6600 ( Core 2, SSSE3, 64-bit )
306/2/266
Pentium Processor for Desktop E6500 ( Core 2, SSSE3, 64-bit )
293/2/266
Core 2 Duo E6700 ( Core 2, SSSE3, 64-bit )
266/4/266
Core 2 Duo E7300 ( Core 2, SSE4.1, 64-bit )
266/3/266
Athlon 2 X2 240 ( Phenom 2, SSE3, 64-bit )
28/1/0
=====
Athlon 2 X2 240e ( Phenom 2, SSE3, 64-bit )
28/1/0
Athlon X2 7850 ( Phenom, SSE3, 64-bit )
28/512/2
Athlon64 X2 6400+
( Athlon64, SSE3, 64-bit )
32/2/0
Athlon64 X2 6000+
( Athlon64, SSE3, 64-bit )
32/2/0
Athlon X2 7750
( Phenom, SSE3, 64-bit )
27/1/2
Athlon X2 7550
( Phenom, SSE3, 64-bit )
25/1/2
Athlon X2 7450
( Phenom, SSE3, 64-bit )
24/1/2
Athlon 2 X2 235e
( Phenom 2, SSE3, 64-bit )
27/1/0
Core 2 Duo E7200
( Core 2, SSE4.1, 64-bit )
253/3/266
Athlon64 FX-62
( Athlon64, SSE3, 64-bit )
28/2/0
=====
Athlon64 X2 5600+ ( Athlon64, SSE3, 64-bit )
28/2/0
Core 2 Duo E6540 ( Core 2, SSSE3, 64-bit )
2.33/4/333
=====
Core 2 Duo E6550 ( Core 2, SSSE3, 64-bit )
2.33/4/333
Core 2 Duo E6600 ( Core 2, SSSE3, 64-bit )
24/4/266
Athlon64 FX-60
( Athlon64, SSE3, 64-bit )
26/2/0
=====
Athlon64 X2 5200+ ( Athlon64, SSE3, 64-bit )
26/2/0
Athlon64 X2 5400+
( Athlon64, SSE3, 64-bit )
28/1/0
Pentium Processor for Desktop E6300 ( Core 2, SSSE3, 64-bit )
28/2/266
Athlon X2 5050e
( Athlon64, SSE3, 64-bit )
27/1/0
=====
Athlon64 X2 4800+ ( Athlon64, SSE3, 64-bit )
27/1/0
Athlon64 X2 5000+ ( Athlon64, SSE3, 64-bit )
24/2/0
Pentium Processor for Desktop E5500 ( Core 2, SSSE3, 64-bit )
28/2/200
Athlon X2 4850e ( Athlon64, SSE3, 64-bit )
25/1/0
Athlon 2 X2 215 ( Phenom 2, SSE3, 64-bit )
27/05/0
Core 2 Duo E6420
( Core 2, SSSE3, 64-bit )
213/4/266
Pentium Processor for Desktop E5400
( Core 2, SSSE3, 64-bit )
27/2/200
Pentium Processor for Desktop E5300
( Core 2, SSSE3, 64-bit )
26/2/200
Core 2 Duo E4700 ( Core 2, SSSE3, 64-bit )
26/2/200
Pentium Processor for Desktop E5200
( Core 2, SSSE3, 64-bit )
25/2/200
Core 2 Duo E6320
( Core 2, SSSE3, 64-bit )
183/4/266
Core 2 Duo E4600
( Core 2, SSSE3, 64-bit )
24/2/200
Pentium EE 965
( Pentium 4, SSE3, 64-bit, Hyper Threading )
373/4/266
Core 2 Duo E6400
( Core 2, SSSE3, 64-bit )
216/2/266
Core 2 Duo E4500
( Core 2, SSSE3, 64-bit )
22/2/200
Athlon64 X2 4600+
( Athlon64, SSE3, 64-bit )
24/1/0
Pentium EE 955
( Pentium 4, SSE3, 64-bit, Hyper Threading )
346/4/266
Pentium D 960 ( Pentium 4, SSE3, 64-bit )
36/4/200
Pentium D 950 ( Pentium 4, SSE3, 64-bit )
34/4/200
Core 2 Duo E4400
( Core 2, SSSE3, 64-bit )
2/2/200
Core 2 Duo E6300 ( Core 2, SSSE3, 64-bit )
183/2/266
Core 2 Duo E4300
( Core 2, SSSE3, 64-bit )
18/2/200
Athlon64 X2 4400+ ( Athlon64, SSE3, 64-bit )
22/2/0
Athlon X2 BE-2400 ( Athlon64, SSE3, 64-bit )
23/1/0
Athlon X2 4450e ( Athlon64, SSE3, 64-bit )
23/1/0  
Athlon64 X2 4200+ ( Athlon64, SSE3, 64-bit )
22/1/0
Athlon64 X2 4000+ ( Athlon64, SSE3, 64-bit )
2/2/0
Athlon X2 BE-2350 ( Athlon64, SSE3, 64-bit )
21/1/0
Athlon X2 4050e
( Athlon64, SSE3, 64-bit )
21/1/0
Pentium EE 840
( Pentium 4, SSE3, 64-bit, Hyper Threading )
32/2/200
Pentium D 940
( Pentium 4, SSE3, 64-bit )
32/4/200
Pentium D 840
( Pentium 4, SSE3, 64-bit )
32/2/200
Pentium D 930
( Pentium 4, SSE3, 64-bit )
3/4/200
Pentium D 925
( Pentium 4, SSE3, 64-bit )
3/4/200
Athlon64 X2 3800+ ( SSE3, 64-bit )
2/1/0
Pentium D 915 ( Pentium 4, SSE3, 64-bit )
28/4/200
Pentium D 920 ( Pentium 4, SSE3, 64-bit )
28/4/200
Pentium D 830 ( Pentium 4, SSE3, 64-bit )
3/2/200
Pentium Processor for Desktop E2220 ( Core 2, SSSE3, 64-bit )
24/1/200
Athlon64 X2 3600+
( Athlon64, SSE3, 64-bit )
19/1/0
Athlon X2 BE-2300 ( Athlon64, SSE3, 64-bit )
19/1/0
Pentium D 820
( Pentium 4, SSE3, 64-bit )
28/2/200
Pentium Processor for Desktop E2200 ( Core 2, SSSE3, 64-bit )
22/1/200
Pentium Processor for Desktop E2180 ( Core 2, SSSE3, 64-bit )
2/1/200
Pentium Processor for Desktop E2160
( Core 2, SSSE3, 64-bit )
18/1/200
Pentium D 805 ( Pentium 4, SSE3, 64-bit )
266/2/133
Pentium Processor for Desktop E2140 ( Core 2, SSSE3, 64-bit )
16/1/200
Celeron E1400 ( Core 2, SSSE3, 64-bit )
2/512/200
Celeron E1300
( Core 2, SSSE3, 64-bit )
18/512/200
Celeron E1200 ( Core 2, SSSE3, 64-bit )
16/512/200


Single Core "+ lisäominaisuudet" ( Kellotaajuudet gigahertseinä )

Single Core -prosessorit ovat lähes kokonaan poistumassa markkinoilta ja siksi lista saattaa olla epätäydellinen erityisesti harvinaisempien ja uusimpien työpöytäprosessorien osalta.

Athlon64 FX-57 ( SSE3, 64-bit )
Athlon64 FX-55 ( SSE3*, 64-bit )
Athlon64 LE-1620 ( SSE3, 64-bit )
Athlon64 4000+ ( SSE3*, 64-bit )
Athlon64 FX-53 2.4 Socket 939 ( 64-bit )
Athlon64 FX-53 2.4 Socket 940 ( 64-bit )
Pentium 4 670 ( SSE3, 64-bit, Hyper Threading )
Pentium 4 3,73EE ( SSE3, 64-bit, Hyper Threading )
Pentium 4 571 ( SSE3, 64-bit, Hyper Threading)
Pentium 4 570J ( SSE3, Hyper Threading )
Pentium EE 3.46 ( SSE3, Hyper Threading )
Pentium EE 3.4 LGA 775 ( SSE3, Hyper Threading )
Pentium EE 3.4 Socket 478 ( Hyper Threading )
Pentium 4 660 ( SSE3, 64-bit, Hyper Threading )
Pentium EE 3.2 ( SSE3, Hyper Threading )
Athlon64 3800+ ( SSE3*, 64-bit )
Athlon64 LE-1600 ( SSE3, 64-bit )
Athlon64 3700+ ( SSE3*, 64-bit )
Athlon64 FX 2.2 ( 64-bit )
Pentium 4 561 ( SSE3, 64-bit, Hyper Threading )
Pentium 4 560 ( SSE3, Hyper Threading )
Pentium 4 560J ( SSE3, Hyper Threading )
Pentium 4 650 ( SSE3, 64-bit, Hyper Threading )
Pentium M 770 ( - )
Pentium 4 3.4C ( Hyper Threading )
Athlon64 3400+ ( SSE*, 64-bit )
Athlon64 3500+ ( SSE3*, 64-bit )
Pentium 4 551 ( SSE3, 64-bit, Hyper Threading )
Pentium 4 550 ( SSE3, Hyper Threading )
Pentium 4 550J ( SSE3, Hyper Threading )
Pentium M 765 ( - )
Pentium 4 640 ( SSE3, 64-bit, Hyper Threading )
Athlon64 FX 2 ( 64-bit )
Pentium M 760 ( - )
Athlon64 FX 1.8 ( 64-bit )
Pentium 4 3.2C ( Hyper Threading )
Athlon64 3200+ ( SSE3*, 64-bit )
Pentium M 755 ( - )
Sempron LE-1250 ( SSE3, 64-bit )
Pentium 4 630 ( SSE3, 64-bit, Hyper Threading )
Pentium 4 3.2E ( SSE3, 64-bit, Hyper Threading )
Pentium 4 541 ( SSE3, 64-bit, Hyper Threading )
Pentium 4 540 ( SSE3, Hyper Threading )
Pentium 4 540J ( SSE3, Hyper Threading )
Sempron LE-1200 ( SSE3, 64-bit )
Athlon64 FX 1,6 ( 64-bit )
Sempron 3800+ ( SSE3, 64-bit )
Athlon64 3000+ ( SSE3*, 64-bit )
Pentium 4 3.0C ( Hyper Threading )
Sempron 3600+ ( SSE3, 64-bit )
Sempron LE-1150 ( SSE3, 64-bit )
Pentium 4 531 ( SSE3, 64-bit, Hyper Threading )
Pentium 4 530 ( SSE3, Hyper Threading )
Pentium 4 530J ( SSE3, Hyper Threading )
Pentium 4 3.0E ( SSE3 )
Sempron LE-1100 ( SSE3, 64-bit )
Sempron 3500+ ( SSE3, 64-bit )
Sempron 3400+ ( SSE3, 64-bit )
AthlonXP 3200+ 166 FSB ( - )
Sempron 3300+ ( SSE3*, 64-bit* )
AthlonXP 3200+ 200 FSB ( - )
AthlonXP 3000+ 166 FSB ( - )
AthlonXP 3000+ 200 FSB ( - )
Sempron 3200+ ( SSE3, 64-bit )
Sempron 3100+ ( SSE3*, 64-bit* )
AthlonXP 2800+ Tbred ( - )
Pentium 4 3,06 ( Hyper Threading )
Pentium 4 521 ( SSE3, 64-bit, Hyper Threading )
Pentium 4 520 ( SSE3, Hyper Threading )
Pentium 4 520J ( SSE3, Hyper Threading )
Pentium M 750 ( - )
Pentium M 745 ( - )
AthlonXP 2800+ Barton ( - )
Sempron 3100+ ( SSE3*, 64-bit* )
Pentium 4 2.8C ( Hyper Threading )
Pentium 4 2.8E ( - ) ( 200 FSB )
Celeron D 365 ( SSE3, 64-bit )
Pentium M 740 ( - )
Sempron 3000+ ( SSE3*, 64-bit* )
Pentium M 735 ( - )
Celeron D 360 ( SSE3, 64-bit )
Pentium 4 516 ( SSE3, 64-bit )
Pentium 4 515J ( SSE3 )
Pentium 4 515 ( SSE3 )
Celeron D 351 ( SSE3, 64-bit )
Celeron D 350J ( SSE3, 64-bit )
Celeron D 350 ( SSE3 )
AthlonXP 2700+ Tbred ( - )
Sempron 2800+ ( SSE3*, 64-bit* )
Pentium 4 2.6C ( Hyper Threading )
Sempron 3000+ ( - )
Sempron 2600+ ( SSE3*, 64-bit* )
Sempron 2500+ ( SSE3, 64-bit )
Celeron D 346 ( SSE3, 64-bit )
Celeron D 345J ( SSE3 )
Celeron D 345 ( SSE3 )
Pentium 4 511 ( SSE3, 64-bit )
Pentium 4 2,8E ( - )
AthlonXP 2600+ TBred ( - )
Celeron D 341 ( SSE3, 64-bit )
Celeron D 340J ( SSE3 )
Celeron D 340 ( SSE3 )
AthlonXP 2600+ Barton ( - )
Pentium 4 2,4C ( Hyper Threading )
Sempron 2600+ ( - )
Pentium M 730 ( - )
Celeron 440 ( SSSE3, 64-bit )
Pentium 4 505 ( SSE3 )
Celeron D 336 ( SSE3, 64-bit )
Celeron D 335 ( SSE3 )
Celeron D 335J ( SSE3 )
Pentium M 725 ( - )
Pentium 4 2,66 ( - )
Pentium 4 2,6 ( - )
AthlonXP 2500+ ( - )
Celeron 430 ( SSSE3, 64-bit )
Celeron M 390 ( - )
Sempron 2800+ ( - )
Celeron M 380 ( - )
Celeron 420 ( SSSE3, 64-bit )
Pentium M 715 ( - )
Pentium 4 2,53 ( - )
Celeron M 370 ( - )
Celeron D 331 ( SSE3, 64-bit )
Celeron D 330J ( SSE3 )
Celeron D 330 ( SSE3 )
Pentium M 710 ( - )
Pentium 4 2,5 ( - )
AthlonXP 2400+ ( - )
Celeron M 360 ( - )
Pentium M 705 ( - )
Pentium 4 2,4A ( SSE3 )
Sempron 2600+ ( - )
Pentium 4 2,4B ( - )
Pentium 4 2,4 ( - )
Celeron M 350J ( - )
Celeron M 350 ( - )
Pentium 4 2,26 ( - )
Celeron D 325J ( SSE3 )
Celeron D 325 ( SSE3 )
AthlonXP 2200+ ( - )
Sempron 2500+ ( - )
Pentium 4 2,2 ( - )
AthlonXP 2100+ ( - )
Sempron 2400+ ( - )
Celeron D 320 ( SSE3 )
Pentium 4 2A  ( - )
Celeron D 310 ( SSE3 )

Single Core "ilman lisäominaisuuksia" ( Kellotaajuudet gigahertseinä )

Pentium 4 2
Celeron M 340
AthlonXP 2000+
Celeron 2.8
Sempron 2300+
AthlonXP 1900+
Duron 1.8
Celeron 2.6
Celeron 2.5
Celeron M 330
Celeron 2.4
Sempron 2200+
Pentium 4 1.8A
AthlonXP 1800+
Pentium 4 1.8
Duron 1.6
Celeron 2.3
Celeron M 320
AthlonXP 1700+
Pentium 4 1.7
Celeron 2.2
Pentium 4 1.6A
AthlonXP 1600+
Pentium 3 1.4
Pentium 4 1.6
Celeron 2.1
AthlonXP 1500+
Celeron M 320
Pentium 4 1.5
Celeron 1.4
Duron 1.4
Pentium 4 1.4
Celeron M 310
Athlon Thunderbird 1.4
Pentium 4 1.3
Celeron 2
Pentium 3 1.26
Celeron 1.3
Celeron 1.9
Duron 1.3
Athlon Thunderbird 1.33
Celeron 1.2
Celeron 1.8
Pentium 3 1.13
Athlon Thunderbird 1.3
Celeron 1.7
Duron 1.2
Athlon Thunderbird 1.2
Athlon Thunderbird 1.13
Duron 1.1
Athlon Thunderbird 1.1
Athlon Thunderbird 1
Pentium 3 1B
Celeron 1.1A
Duron 1
Celeron 1.1
Athlon 1
Pentium 3 1

Kellotaajuudet megahertseinä tästä alaspäin

Athlon Thunderbird 950
Pentium 3 950
Athlon 950
Athlon Thunderbird 900
Celeron 1000
Duron 950
Pentium 3 900
Athlon 900
Athlon Thunderbird 850
Duron 900
Celeron 950
Athlon Thunderbird 800
Athlon 850
Duron 850
Athlon 800
Pentium 3 850
Athlon 750
Athlon Thunderbird 700
Duron 800
Celeron 900
Duron 750
Athlon 700
Pentium 3 800
Duron 700
Celeron 850
Athlon 650
Pentium 3 733
Duron 650
Athlon 600
Duron 600
Pentium 3 667
Athlon 550
Celeron 800
Athlon 500
Pentium 3 600EB
Pentium 3 600E
Celeron 766
Celeron 733
Pentium 3 550E
Celeron 700
Celeron 667
Pentium 3 600B
Celeron 633
Pentium 3 600
Celeron 600

Celeron 566
Pentium 533E
Celeron 533A
Pentium 3 550
Pentium 3 500E
Pentium 3 533B
Pentium 3 500
Pentium 3 450
Celeron 533
Celeron 500


Google mainokset
All content + material/text/images Copyright 1999-2011 JAT Hardware. All Rights Reserved.

You may link to any public page under http://www.jathardware.com-domain. If you want to copy or use commercially any material from http://www.jathardware.com, contact jat@jathardware.com via e-mail.

Kaikki sisältö + materiaali/teksti/kuvat Copyright 1999-2011 JAT Hardware. Kaikki oikeudet pidätetään.

Saat linkittää mille tahansa julkiselle sivulle http://www.jathardware.com-domain alaisuuteen. Jos haluat käyttää kaupallisiin tarkoituksiin tai muuten hyväksesi http://www.jathardware.com-sivuston materiaalia, ota yhteyttä jat@jathardware.com sähköpostitse.